Skip to main content

Döbbenetes celebhírek az uborkaszezonban

- 2013. 08. 20.

Schobert Norbi beszólt az egyik olvasójának, hogy dagadt. A kövér hölgy sérelmezte a kommentet, mert ő nem dagadt, hanem molett, és pár kiló felesleggel is lehet boldog életet élni! – vágott vissza Norbinak a hölgy.

Csonka Pici otthonában hűsölt. Pici elmondta, hogy szereti a limonádét, és ilyenkor több jégkockát is tesz a poharába. No de nem túl sokat, mert megfájdul a torkom – fogalmazott Csonka Pici.

Liptai Claudiát lenge ruhában látták. Egyik olvasónk levelében azt írja, hogy Claudia könnyű nyári ruhában, szalmakalapban szállt ki egy taxiból Budapesten.

Bódi Sylvi szereti a fürdőruhákat. Sylvi jelenleg Balin nyaral, ahol fotósorozat is készül róla a férfi olvasók legnagyobb örömére. Ilyenkor tíz fürdőrucit is magammal viszek, és van, hogy naponta többször átöltözöm a parton – mondta kacér mosollyal Bódi Sylvi.

Majka nyáron is rendületlenül pókerezik. A híres repper ebben a hőségben sem néz más hobbi után. A kártyázás nem évszakfüggő, annyi, hogy nem kajakra a napon verjük a blattot, hanem mondjuk egy hűvös szobában, vágod? – darálta Majka.

Dévényi Tibor a hideg sörre esküszik. Mindenki Tibi bácsija megérdemelt sörét kortyolja egy napernyő alatt. Nem iszom sokat, eleve az orvosom sem engedné, de egy jó, jéghideg korsó sör nekem is jár ebben a hőségben – kacsintott ránk Tibi bácsi, majd jelképesen dobott egy pontos labdát az olvasóknak.

Hajdú Péter éjjel is bekapcsolja a klímát. A műsorvezető elmondta, hogy nehezen bírja a meleget, ezért van, hogy este is bekapcsolva marad a légkondicionáló berendezésük a lakásban. Persze csak addig, amíg a családom nem panaszkodik arra, hogy esetleg fázik, mert nekem ők a legfontosabbak, meg természetesen a nézők – tette hozzá Hajdú Péter.

Fásy Ádám nyaralást tervez. A híres mulatós-énekes idén is tengerparti pihenést szeretne, de sajnos már csak az utószezon marad neki és családjának, annyi fellépése van. Első a munka, azaz a kedves közönségem, csak utána jár a pihenő – mondta kedélyesen mosolyogva Fásy Ádám.

Kovi nem tervez melegpornót ebben a melegben. Az ismert felnőttfilmes ezt a tréfát sütötte el egyik új filmjének bemutatóján, de mint mondta, nincsenek előítéletei a mássággal szemben, sőt a leszbipornó külön kedvencem – tette hozzá kaján vigyorral Kovi.

Vujity Tvrtko Hőségkalauz címmel izzadt magyar munkásokról forgat. Tvrtko ilyenkor is fekete sapkában, nyakig begombolt, hosszú ujjú ingben megy a nép közé, de nem feledkezik meg a folyadékpótlásról sem, a stáb kisbuszában ott lapul egy hűtőtáskányi alkoholmentes sör, amit természetesen a rászorulók között oszt szét az együtt érző riporter. Pokoli meleg van – fogalmazott mélyen a szemünkbe nézve Tvrtko.

Nincs hozzászólás!

Your Email address will not be published.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

x