Skip to main content

Honnan – hová? 15 év E-nyelv Magazin

- 2024. 06. 04.

15 éves lett a 2009-ben indult E-nyelv Magazin. Ebből az alkalomból 2024. márciusában Berettyóújfaluban ünnepi szemináriumot (sajtóbemutatót) szerveztünk. Balázs Géza, a lap szerkesztője összefoglalta a 15 év történetét, eseményeit, kitérve a hozzá kapcsolódó egyéb közösségi cselekvésekre (Manyszi, ingyenes nyelvi gyorsszolgálat, NYÉK, E-NYÉK, Bolyai Önképző Műhely, Bon-BOM, Gyalogút-konferenciák, Zamárdi szabadegyetem).

Az összefoglaló előadás ppt.-jét itt lehet megtekinteni: E-nyelv magazin ppt letöltése

Képes beszámoló a rendezvényről: https://e-nyelvmagazin.hu/2024/03/17/15-eves-az-e-nyelv-magazin/

A 15 éves E-nyelv Magazin szerkesztői föltették a Honnan – hová? kérdést, ami különösen a mesterséges intelligenciára vonatkozik. Ennek kapcsán mondja el tömör véleményét az író-költő (Gál Sándor egyik korábbi írását idézzük), Csepeli György szociálpszichológus, Filep Tamás fejlesztő, a Gyalogút-konferenciák ötletadója, Görög Márton mesterséges intelligencia kutató, Szűts Zoltán közösségi média tanácsadó és Balázs Géza, az E-nyelv Magazin szerkesztője.

Ki viszi át az értelmet? címmel további hasznos anyagokat találhatnak az érdeklődők a közösség által összeállított Bon-BOM című lapban: https://bom.hu/bon-bom-2024-majus/

Nincs hozzászólás!

Your Email address will not be published.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

x