Papp Andrea

Magyari Sára

Balázs Géza

Balázs Géza

Cservenka Judit

Cservenka Judit

Harangozó Imre

Harangozó Imre

Ilosvay Selymes Pál

Ilosvay Selymes Pál

Blankó Miklós

BlankoM

Dede Éva

Dede Éva

(Ny)elvi kérdések   1-100.

Horváth Péter Iván

Horváth Péter Iván 100 ismeretterjesztő írása

Írások

Nyelvemre harapva
1-75.

Hartay Csaba

Hartay Csaba 75 szatirikus nyelvi írása

Írások

Takázás
1-45.

Horváth Péter Iván

Magyari Sára 45 nyelvi esszéje

Írások

Szólás-mentés 1–50.

Pomozi Péter

Pomozi Péter 50 írása

Írások

Korrekt troll 1-77.

Halmai Tamás

Halmai Tamás 77 korrektorglosszája

Írások

Nyelv és iskola 1-16.

Kóródi Bence

Kóródi Bence 16 írása

Írások

Kávéházi szeglet 1-26.

Fráter Zoltán

Fráter Zoltán 26 esszéje

Írások

Borostyánkő 1-88.

Puszay János

Puszay János 88 esszéje

Írások
Hartay Csaba

Döbbenetes celebhírek az uborkaszezonban Nyelvemre harapva 34.

2013.08.20.nincs hozzászólás

A legfrissebb celebhírekből.

Schobert Norbi beszólt az egyik olvasójának, hogy dagadt. A kövér hölgy sérelmezte a kommentet, mert ő nem dagadt, hanem molett, és pár kiló felesleggel is lehet boldog életet élni! – vágott vissza Norbinak a hölgy.

Csonka Pici otthonában hűsölt. Pici elmondta, hogy szereti a limonádét, és ilyenkor több jégkockát is tesz a poharába. No de nem túl sokat, mert megfájdul a torkom – fogalmazott Csonka Pici.

Liptai Claudiát lenge ruhában látták. Egyik olvasónk levelében azt írja, hogy Claudia könnyű nyári ruhában, szalmakalapban szállt ki egy taxiból Budapesten.

Bódi Sylvi szereti a fürdőruhákat. Sylvi jelenleg Balin nyaral, ahol fotósorozat is készül róla a férfi olvasók legnagyobb örömére. Ilyenkor tíz fürdőrucit is magammal viszek, és van, hogy naponta többször átöltözöm a parton – mondta kacér mosollyal Bódi Sylvi.

Majka nyáron is rendületlenül pókerezik. A híres repper ebben a hőségben sem néz más hobbi után. A kártyázás nem évszakfüggő, annyi, hogy nem kajakra a napon verjük a blattot, hanem mondjuk egy hűvös szobában, vágod? – darálta Majka.

Dévényi Tibor a hideg sörre esküszik. Mindenki Tibi bácsija megérdemelt sörét kortyolja egy napernyő alatt. Nem iszom sokat, eleve az orvosom sem engedné, de egy jó, jéghideg korsó sör nekem is jár ebben a hőségben – kacsintott ránk Tibi bácsi, majd jelképesen dobott egy pontos labdát az olvasóknak.

Hajdú Péter éjjel is bekapcsolja a klímát. A műsorvezető elmondta, hogy nehezen bírja a meleget, ezért van, hogy este is bekapcsolva marad a légkondicionáló berendezésük a lakásban. Persze csak addig, amíg a családom nem panaszkodik arra, hogy esetleg fázik, mert nekem ők a legfontosabbak, meg természetesen a nézők – tette hozzá Hajdú Péter.

Fásy Ádám nyaralást tervez. A híres mulatós-énekes idén is tengerparti pihenést szeretne, de sajnos már csak az utószezon marad neki és családjának, annyi fellépése van. Első a munka, azaz a kedves közönségem, csak utána jár a pihenő – mondta kedélyesen mosolyogva Fásy Ádám.

Kovi nem tervez melegpornót ebben a melegben. Az ismert felnőttfilmes ezt a tréfát sütötte el egyik új filmjének bemutatóján, de mint mondta, nincsenek előítéletei a mássággal szemben, sőt a leszbipornó külön kedvencem – tette hozzá kaján vigyorral Kovi.

Vujity Tvrtko Hőségkalauz címmel izzadt magyar munkásokról forgat. Tvrtko ilyenkor is fekete sapkában, nyakig begombolt, hosszú ujjú ingben megy a nép közé, de nem feledkezik meg a folyadékpótlásról sem, a stáb kisbuszában ott lapul egy hűtőtáskányi alkoholmentes sör, amit természetesen a rászorulók között oszt szét az együtt érző riporter. Pokoli meleg van – fogalmazott mélyen a szemünkbe nézve Tvrtko.

Új hozzászólás