Papp Andrea

Magyari Sára

Balázs Géza

Balázs Géza

Harangozó Imre

Harangozó Imre

Ilosvay Selymes Pál

Ilosvay Selymes Pál

Dede Éva

Dede Éva

(Ny)elvi kérdések   1-100.

Horváth Péter Iván

Horváth Péter Iván 100 ismeretterjesztő írása

Írások

Nyelvemre harapva
1-75.

Hartay Csaba

Hartay Csaba 75 szatirikus nyelvi írása

Írások

Takázás
1-45.

Horváth Péter Iván

Magyari Sára 45 nyelvi esszéje

Írások

Szólás-mentés 1–50.

Pomozi Péter

Pomozi Péter 50 írása

Írások

Korrekt troll 1-77.

Halmai Tamás

Halmai Tamás 77 korrektorglosszája

Írások

Kávéházi szeglet 1-26.

Fráter Zoltán

Fráter Zoltán 26 esszéje

Írások

Borostyánkő 1-88.

Puszay János

Puszay János 88 esszéje

Írások
Hartay Csaba

Nyaraljon börtönben! Nyelvemre harapva 32.

2013.06.20.2 hozzászólás

Tombol a kánikula, izzadva szenved a munkahelyén, és még nem tudta eldönteni, hová menjen idén egy hosszabb időre pihenni? Mi segítünk!

Nyaraljon BÖRTÖNBEN!

2

Páncélozott transzferjárattal szállítjuk a nyaralóhelyre, nem lesz semmi probléma, ezt garantáljuk.

Ugye, mekkora fejtörést okozott eddig, hogy milyen és mennyi ruhát pakoljon a bőröndbe? Most ezzel sem kell törődnie, mert ruhát adunk. Nem egyedi darab, de legalább nem nézik majd ki a nyaralótársai a kirívó öltözködése miatt.

 1

„Ruhát” akkor is kap, ha elfoglalja a szálláshelyét, az úgynevezett „cellát”, hogy mekkorát, ez majd az ott tartózkodók fizikai állapotától függ.

Első éjjel pedig ismerkedési est. Szingli? Elvált? Netán házas? Egyik sem számít! Itt akár az első fél órában megkaphatja a testi szerelmet.

Ha honvágya lesz a nyaralása alatt, írhat levelet. Nálunk erre is lehetősége lesz. Nem kell aggódnia a telefontarifák miatt, ezt garantáljuk.

Ébresztő reggel ötkor, hogy minél hosszabbnak tűnjön az itt eltöltött idő, és hogy ne mondhassa: na, ez a nyaralás is egy pillanat alatt elrepült. Higgyen nekünk, itt minden másodperc fél órának hat majd. Személyzetünk erről is gondoskodik.

Hányszor aggódott azon, hogy milyen lesz az idő a balatoni szabadsága alatt. És hányszor szakadt az eső, amikor végre eljutott a vízpartra. Itt ilyen gondja sincs. Nyáron mindig meleg van nálunk, magas (kan)szag- és páratartalommal!

Szobaszerviz szolgálatunk annyiból áll majd, hogy éjjel is bekukucskálunk önhöz, hogy jól alszik-e.

Mini bár helyett mini WC a cellában. És óriási izgalmak.

Épületünk pedig klasszicista stílusban fogant, tele vagyunk kovácsoltvas rácsokkal, majd meglátja. Sőt! Két kezével meg is markolhatja rácsainkat.

Gyakran gondol nyaralás alatt a munkájára? Mi ebben is társak leszünk, hogy könnyítsünk bánatán. Kötelező elfoglaltságot biztosítunk varrodákban, asztalos műhelyekben, mosókonyhákban.

Sétával egybekötött kirándulásokat szervezünk az intézmény udvarára. Fent a kék ég, idelent a férfias, erős nyaralótársai, és az őrök, akik biztosítják, hogy a pihenése alatt semmire se legyen gondja.

Strandolás este, többszemélyes tusolóinkban.

Jót pancsizott a Balatonban 89-ben? Vagy az 87-ben volt? Mikor is volt a görög tengerparton? 97-ben? Vagy 99-ben? Ugye, összemosódnak ezek az egyforma, felhőtlen emlékek. Ne legyen szeleburdi, ne a szabadságra vágyjon, hanem egy megbízható, jól őrzött épületben eltöltött huzamosabb időre, melyre garantáltan élete végéig emlékezni fog.

BÖRTÖN, melyből nem akar* majd szabadulni.

*nem tud

2 hozzászólás

#1 hoka 2013. 06. 20. 07:33:47

Ha továbbképzésre vágyik, itt “egyetemi szinten”, ingyen, ponthatárok nélkül lehet. Bentlakásos oktatók, minősített gyakorlatvezetők, elismert (beismert) profik várják.

#2 Kati 2013. 06. 25. 18:25:32

Kész vagyok , folyt a könnyem a nevetéstől!!!

Új hozzászólás